VERHOEVEN PARKET 
RESTAURATIES - TRADITIONEEL PARKET - VLOERDELEN - HOUTEN VLOEREN
Tel: 0316 841587 - GSM: 06 53 312298 - Email: info@parketvloeren.nl 

REVIEWS

HOME  /  REVIEWS


De meeste* hier geplaatste ervaringen zijn gepubliceerd als

Google review ★★★★★

 

                                                                                                                                                                        Verhoeven Parket                                                                                 

                                                                                                                                                                        Heuvelakkersestraat 20

                                                                                                                                                                        6913 AB Aerdt

                                                                                                                                                                        0316-841587/06 53 312298

                                                                                                                                                                        info@parketvloeren.nl







23-03-2021

★★★★★

Fantastisch werk geleverd bij de renovatie van onze verouderde eiken-visgraat-vloer..
Ze zijn kritisch en leggen de lat hoog met als resultaat een prachtige vloer.


Karin Jonker-Berendsen

______________________________________________________________________________________________


17-03-2021

★★★★★  

Weer en top vloer gekregen. zeer deskundig gedaan. ik ben heel tevreden


Everine van Veeren

_______________________________________________________________________________________________


10-02-2021

★★★★★  

Professioneel en ervaren bedrijf. Wij hebben bij Jeroen Verhoeven een nieuwe eiken visgraat parketvloer

besteld en laten leggen. De kwaliteit van de vloer en van het geleverde werk is super. Aanrader!


Sabine Preuss

________________________________________________________________________________________________


04-02-2021

★★★★★ 

In juni 2020 kwamen wij bij Jeroen Verhoeven in de straat wonen en hebben hem gevraagd om de

eikenhoutenparketvloer te renoveren. We hebben goed advies gekregen over de kleur en de werkwijze.

Het resultaat mag er zijn, de vloer is prachtig geworden! Zelfs de stucadoor en timmerman,

die de oude vloer hebben gezien, dachten na de renovatie dat er een compleet nieuwe vloer gelegd was,

zo mooi is het geworden! We krijgen veel complimenten over de parketvloer en die complimenten zijn

uiteraard voor Jeroen en zijn team, die vakwerk hebben geleverd.


Kim Houwers

__________________________________________________________________________________________________


16-12-2020

★★★★★

Wij genieten dagelijks van onze prachtige houten vloeren. We zijn tevreden over het hele proces van advies

tot het leggen van de vloer zelf. We bevelen Verhoeven Parket zeker aan!


Brenda Pul

__________________________________________________________________________________________________


09-11-2020

★★★★★

Waterschade aan de eikenvloer perfect hersteld, vloer met groef geheel geschuurd en behandeld met olie

in een mooie lichte kleur. Dank voor het goede advies. De 20 jaar oude vloer is weer als nieuw.


Willem de Kleyn

___________________________________________________________________________________________________


30-10-2020                                                                                                                                                                     

★★★★★

Prima service, mooie vloer gelegd, netjes passend


Bas Raemakers   

___________________________________________________________________________________________________                 


29-10-2020

★★★★★

Zeer professioneel en ervaren bedrijf.
Verhoeven heeft zeer veel kennis van vloeren en kan ook vloeren leveren die de reguliere parket zaken niet hebben.

De kwaliteit van het geleverde werk is super. Aanrader!


Gerrit Huisman

___________________________________________________________________________________________________



05-05-2020

★★★★★

Wij zijn heel tevreden met de renovatie van onze eiken gerookte vloer.

We wilden hem lichter en mat afgewerkt en dat is helemaal gelukt. We krijgen veel complimenten over de vloer!


Floortje Fontein 

_______________________________________________________________________________________________                                                                                                                                                                      


09-01-2020

★★★★★

Onze hele begane grond heeft een houten vloer van Verhoeven Parket. Ook in de keuken en bij de openslaande deuren naar de tuin.

Jeroen Verhoeven is een echte vakman en geeft goed advies. Het parket is mooi strak in Hongaarse punt gelegd.

De titanium-lak houdt het perfect! Goede service en goede prijs-kwaliteit verhouding.

We genieten elke dag van onze mooie vloer.


Lonneke

________________________________________________________________________________________________________


08-11-2019

★★★★★

Na aankoop van het appartement met veel parketoppervlak wilden wij voordat wij er in zouden trekken het 9 jaar

eerder gelegde parket voor de komende jaren op orde laten brengen. De vorige bewoner was heel tevreden

over het bedrijf dat het destijds had gelegd en daarom vroegen wij dit bedrijf een offerte te doen.

De heer Verhoeven is komen kijken en stelde vast dat er niet meer nodig was dan licht schuren

en een nieuwe beschermlaag aanbrengen. En ondanks de vakantieperiode kon dat op korte termijn gebeuren,

vóór de verhuizing. Het was al mooi, maar nu ziet het er nog mooier uit.


JvdL

________________________________________________________________________________________________________


19-09-2019

★★★★★

De vloer die door Jeroen Verhoeven is gelegd overtreft onze verwachtingen. Hij ziet er mooi en zo origineel uit dat

bezoekers vaak als eerste opmerken: wat goed dat deze vloer zo mooi te voorschijn is gekomen na de verbouwing.

Wij genieten er elke dag van.


Marij Wijffels

_________________________________________________________________________________________________________


08-03-2019

★★★★★

Bij deze nog bedankt voor de vakkundige manier waarop onze 20 jaar oude eiken parket vloer opgeknapt is.
Het ziet er als nieuw uit, we zijn er erg blij mee.


Johan Hentzepeter

_________________________________________________________________________________________________________


22-12-2018

★★★★★

Deskundig advies, snelle service en een prachtig product!


Johan Stortelder

__________________________________________________________________________________________________________


08-11-2018

★★★★★

Wegens waterschade moest onze parketvloer vervangen worden. Wij hebben hoge plinten verlijmd op een gespachtelputzte muur

en we waren op zoek naar een specialist die een nieuwe vloer kon leggen zonder de plint te verwijderen.Jeroen kon dit!

Aardige man met veel verstand van hout en iemand die meedacht in onze situatie.
Top service, goed advies en een zeer ervaren vloerenlegger Grad.


Annelieke Bos

_________________________________________________________________________________________________________

25-10-2018

★★★★★ 

We zijn sinds kort in het bezit van een prachtige massief eiken vloer in onze woonkamer (Oud Loenen met extra brede planken).

Vloer is gelegd door Jeroen en zijn team. We zijn onder de indruk van hun vakmanschap en hoe netjes de vloer is gelegd.

Jeroen voelt goed aan wat de wensen zijn van de klant, maakt duidelijke afspraken en komt deze na.

Kortom, een aanrader voor wie op zoek is naar een nieuwe vloer.


Jan de Ruiter

_____________________________________________________________________________________________________________

12-05-2018

★★★★★ 

Een zeer fijn en vakbekwaam bedrijf,uitstekende service en een prachtige showroom waar zeker een kijkje moet worden genomen.

Jeroen is een echte oude stempel vakman waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat zie je terug in het aanbod houten vloeren.

Een aanrader als u op zoek bent voor een echte ambachtelijke vloer.


Sebastiaan Hagemans

_____________________________________________________________________________________________________________

27-04-2018

★★★★★ 

Top kwaliteit vloeren en vooral ook super goed gelegd!


Jeroen van der Toorn

_____________________________________________________________________________________________________________

25-09-2017

★★★★★ 

Voor opdrachtgevers van Laura's Advies werkte ik al samen met Verhoeven Parket.

Deze zomer ben ik zelf verhuisd en hebben we een mooie visgraat bij Jeroen uitgezocht. We zijn er erg blij mee!


Laura Hindriks

_____________________________________________________________________________________________________________

30-06-2017

★★★★★ 

Net toen ik me aan het oriënteren was op hoe ik m'n Oud Loenen vloer van Verhoeven parket

een opknapbeurt moest geven na ruim 10 jaar, belde Jeroen mij. Ik was nog steeds zijn klant merkte ik,

en zijn liefde voor een mooie houten vloer was nog onveranderd. Na een eerlijk en goed advies had hij een goed voorstel.

De uitvoering is helemaal naar wens en volgens onze afspraken uitgevoerd.

Het resultaat is prachtig! M'n vloer is weer nieuw, als van-ouds!

Fijn om op zo'n mens tot mens manier zaken met Jeroen te doen.


Theo Ekhart

______________________________________________________________________________________________________________

06-03-2017
★★★★★

Nu 15 jaar een houten vloer van Verhoeven Parket, zeer weinig onderhoud nu geheel gereinigd

en opnieuw in de olie en weer als nieuw. Ga gerust eens naar Aerdt (maar maak wel een afspraak)

Jeroen geeft je dan de aandacht en behandelt je echt als klant ook na 15 jaar,

dan krijg je te horen wat de mogelijkheden zijn en een eerlijk advies.


C.D.J. van Boeijen

______________________________________________________________________________________________________________
02-03-2017

★★★★★ 

Wij hebben door het hele huis houten vloeren van Verhoeven Parket. Jeroen is een vakman

geeft goed advies en kwaliteit staat bovenaan. Goede service en zeer scherpe prijs kwaliteit verhouding.


R. Kerkhoff
______________________________________________________________________________________________________________
23-02-2017

★★★★★

Verhoeven Parket heeft bij ons nieuwe huis een prachtige eiken vloer gelegd. De afspraken zijn stipt

nagekomen en men heeft daarmee  het vertrouwen dat ons door een van zijn ambassadeurs was toegezegd waar gemaakt.

Wij gaan er zonder meer vanuit dat de kwaliteit van de vloer dit gaat bevestigen.


J. Jagtenberg

______________________________________________________________________________________________________________
26-01-2017

★★★★★  

De firma Verhoeven Parket BV is uiterst betrouwbaar en deskundig op het gebied van alle soorten houten vloeren.

Ook zijn service en nazorg zeer adequaat, efficiënt en zorgvuldig en tonen grote professionaliteit !

 

Prof.Dr. S.L.H.Notermans.

______________________________________________________________________________________________________________
17-12-2016

★★★★ 

Een fijn persoonlijk contact, creatieve oplossingen en goede service. Zeker een aanrader !


André Roodbeen

______________________________________________________________________________________________________________

26-11-2016

★★★★

In ons hele huis ligt parket van Verhoeven Parket, van onder tot boven. We hebben Jeroens naam van de vorige bewoner.

Eerst hebben wij in overleg met Jeroen een oplossing voor onze keuken gevonden. Dat was 2011. Nu was een slaapkamer aan de beurt.

Daar ligt nu hetzelfde parket wat de vorige eigenaar al 10 jaar geleden liet leggen.

Het is fijn dat je kunt vertrouwen op vakmanschap en continuïteit.... 


JJ Bos
______________________________________________________________________________________________________________

23-11-2016

★★★★★

Jeroen Verhoeven is een vakman en biedt een fantastische service. Dit stopt niet nadat je een vloer hebt gekocht.

Deze service blijft bestaan en je doet nooit een tevergeefs beroep op zijn advies.

Wil je kwaliteit en een goede service dan kies je wat ons betreft voor Verhoeven Parket.

Wij zijn al 20 jaar een zeer tevreden klant !!


Leon Willemse
______________________________________________________________________________________________________________

18-09-2016 

★★★★★

Voor kwaliteit kom je terug! Ook onze tweede (boven) houten vloer ligt er uitstekend bij en voelt heerlijk aan de voeten.

Jeroen heeft wederom zijn vakmanschap, vriendelijkheid en betrouwbaarheid getoond.

Geen onzin verkopen, maar een duurzame prachtvloer.

Oh ja, en ook zijn vernieuwde website ziet er strak en hedendaags uit.


Remco Ariaens
______________________________________________________________________________________________________________

16-09-2016

★★★★★

Een hele mooie visgraatvloer in mijn ruim 100 jaar oude huis, helemaal op zijn plaats en prima gelegd door de

vakmensen van Jeroen ! 


Rose schmitz

______________________________________________________________________________________________________________


* Sommige klanten kunnen zich niet vinden in de privacy policy van Google.