​​​​​​​​​​​​​​​​​
​VERHOEVEN PARKET BV

REVIEWS

HOME  /  REVIEWS

De meeste hier geplaatste ervaringen zijn gepubliceerd als

Google review 

  

Verhoeven Parket                                                                                 

Loenensedwarsstraat 1

6677 PM Slijk-Ewijk

Jeroen Verhoeven

Tel: 0481-425940



30-06-2017

★★★★★ 

Net toen ik me aan het oriënteren was op hoe ik m'n Oud Loenen vloer van Verhoeven parket

een opknapbeurt moest geven na ruim 10 jaar, belde Jeroen mij. Ik was nog steeds zijn klant merkte ik,

en zijn liefde voor een mooie houten vloer was nog onveranderd. Na een eerlijk en goed advies had hij een goed voorstel.

De uitvoering is helemaal naar wens en volgens onze afspraken uitgevoerd.

Het resultaat is prachtig! M'n vloer is weer nieuw, als van-ouds!

Fijn om op zo'n mens tot mens manier zaken met Jeroen te doen.


Theo Ekhart

______________________________________________________________________


06-03-2017
★★★★★

Nu 15 jaar een houten vloer van Verhoeven Parket, zeer weinig onderhoud nu geheel gereinigd

en opnieuw in de olie en weer als nieuw. Ga gerust eens naar Slijk-Ewijk (maar maak wel een afspraak)

Jeroen geeft je dan de aandacht en behandelt je echt als klant ook na 15 jaar,

dan krijg je te horen wat de mogelijkheden zijn en een eerlijk advies.


C.D.J. van Boeijen

________________________________________________________________________
02-03-2017

★★★★★ 

Wij hebben door het hele huis houten vloeren van Verhoeven Parket. Jeroen is een vakman

geeft goed advies en kwaliteit staat bovenaan. Goede service en zeer scherpe prijs kwaliteit verhouding.


R. Kerkhoff
________________________________________________________________________
23-02-2017

★★★★★

Verhoeven Parket heeft bij ons nieuwe huis een prachtige eiken vloer gelegd. De afspraken zijn stipt

nagekomen en men heeft daarmee  het vertrouwen dat ons door een van zijn ambassadeurs was toegezegd waar gemaakt.

Wij gaan er zonder meer vanuit dat de kwaliteit van de vloer dit gaat bevestigen.


J. Jagtenberg

_________________________________________________________________________
26-01-2017

★★★★★  

De firma Verhoeven Parket BV is uiterst betrouwbaar en deskundig op het gebied van alle soorten houten vloeren.

Ook zijn service en nazorg zeer adequaat, efficiënt en zorgvuldig en tonen grote professionaliteit !

 

Prof.Dr. S.L.H.Notermans.

__________________________________________________________________________
17-12-2016

★★★★ 

Een fijn persoonlijk contact, creatieve oplossingen en goede service. Zeker een aanrader !


André Roodbeen

___________________________________________________________________________

26-11-2016

★★★★

In ons hele huis ligt parket van Verhoeven Parket, van onder tot boven. We hebben Jeroens naam van de vorige bewoner.

Eerst hebben wij in overleg met Jeroen een oplossing voor onze keuken gevonden. Dat was 2011. Nu was een slaapkamer aan de beurt.

Daar ligt nu hetzelfde parket wat de vorige eigenaar al 10 jaar geleden liet leggen.

Het is fijn dat je kunt vertrouwen op vakmanschap en continuïteit.... 


JJ Bos
____________________________________________________________________________

23-11-2016

★★★★★

Jeroen Verhoeven is een vakman en biedt een fantastische service. Dit stopt niet nadat je een vloer hebt gekocht.

Deze service blijft bestaan en je doet nooit een tevergeefs beroep op zijn advies.

Wil je kwaliteit en een goede service dan kies je wat ons betreft voor Verhoeven Parket.

Wij zijn al 20 jaar een zeer tevreden klant !!


Leon Willemse
_____________________________________________________________________________

18-09-2016 

★★★★★

Voor kwaliteit kom je terug! Ook onze tweede (boven) houten vloer ligt er uitstekend bij en voelt heerlijk aan de voeten.

Jeroen heeft wederom zijn vakmanschap, vriendelijkheid en betrouwbaarheid getoond.

Geen onzin verkopen, maar een duurzame prachtvloer.

Oh ja, en ook zijn vernieuwde website ziet er strak en hedendaags uit.


Remco Ariaens
_______________________________________________________________________________

16-09-2016

★★★★★

Een hele mooie visgraatvloer in mijn ruim 100 jaar oude huis, helemaal op zijn plaats en prima gelegd door de

vakmensen van Jeroen ! 


Rose schmitz


Pagerank via De Linkotheek